Hahnel Panasonic VW-VBN130 accu / HL-N130
Hahnel Panasonic VW-VBN130 accu / HL-N130
31,77

Hahnel Panasonic VW-VBN130 accu / HL-N130

31,77

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic VW-VBN130 accu / HL-N130

Hähnel HL-N130 Videocamera accu

De Hähnel HL-N130 Li-Ion videoaccu is geschikt voor de Panasonic HDC-SD-serie videocamera's. Deze hoogwaardige videoaccu is een perfecte vervanger voor de originele Panasonic VW-VBN130 batterij. De Hähnel accu levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar heeft een langere levensduur door het gebruik van hoogwaardige accucellen.

Alternatief voor Panasonic VW-VBN130

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een videofilmer, is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat het Ierse bedrijf al jaren als een huis. De HL-N130 is een videoaccu met een voltage van 7,2 die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Panasonic videocamera's zoals de Panasonic HDC-HS900, de HDC-SD800, de HDC-SD900 en de Panasonic HDC-TM900. De capaciteit is 1180 mAh en hij vervangt de originele Panasonic VW-VBN130 videoaccu's.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de uitgebreide serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar foto- en videoaccu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera- en videoaccu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen batterijen en accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1180
Capaciteit (Wh) 8.5
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu VBN130
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic VW-VBN130 accu / HL-N130 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice