Hahnel Panasonic VW-VBL090 accu / HL-L090
Hahnel Panasonic VW-VBL090 accu / HL-L090
49,95

Hahnel Panasonic VW-VBL090 accu / HL-L090

49,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic VW-VBL090 accu / HL-L090

Hähnel HL-L090 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic VW-VBL090 accu

De Hähnel HL-L090 is een Li-Ion videoaccu voor digitale Panasonic videocamera's. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor digitale Panasonic videocamera's uit de Panasonic HC-, en SDR-serie. Deze betrouwbare en hoogwaardige videoaccu is een uitstekende vervanger van de originele Panasonic VW-VBL090 batterij.

Hähnel Li-Ion videoaccu voor Panasonic VW-VBL090

Energie is de eerste behoefte van een videofilmer Daarom is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke videoaccu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-L090 is een 3,6-Volt accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Panasonic videocamera's zoals de Panasonic HC-V10R, HC-V10K, HC-V10S, SDR-T70K, SDR-S70K, SDR-S70S, SDR-S70R, SDR-T50K, SDR-S50K, SDR-S50A en SDR-S50N. De capaciteit van de HL- L090 is 860 mAh en hij vervangt de originele Panasonic VW-VBL090 videoaccu.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, videoaccu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, doen deze topkwaliteit videoaccu's niet onder voor een originele camera-accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwamen in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 860
Capaciteit (Wh) 3.1
Accuspanning (Volt) 3.6
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu VW-VBL090
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic VW-VBL090 accu / HL-L090 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice