Hahnel Panasonic VW-VBK360 accu / HL-K360
Hahnel Panasonic VW-VBK360 accu / HL-K360
54,99

Hahnel Panasonic VW-VBK360 accu / HL-K360

54,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic VW-VBK360 accu / HL-K360

Hähnel HL-K360 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic VW-VBK360 accu

De Hähnel HL-K360 Li-Ion videoaccu is de zwaardere variant van de HL-K180. Deze videoaccu is geschikt voor digitale Panasonic HDC-SD40, HDC-SD60, HDC-SD80, HDC-SD90, HDC-HS60, SDR-S50, SDR-S70, SDR-H85 en SDR-H10 videocamera's. Deze krachtige en hoogwaardige videoaccu is een vervanger voor de originele Panasonic VW-VBK360 camera-accu. Ideaal als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele accu niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een videofilmer is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Panasonic VW-VBK360 videoaccu

Hähnel videoaccu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele oplaadbare batterij. De HL-K360 is een 3,6-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Panasonic HDC-SD40, HDC-SD60, HDC-SD80, HDC-SD90, HDC-HS60, SDR-S50, SDR-S70, SDR-H85 en SDR-H10 videocamera's. Ook past de accu op andere modellen uit de HS-, SD-, TM- en S-serie. De capaciteit is 3480 mAh en hij vervangt de originele Panasonic VW-VBK360 videoaccu.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 3480
Capaciteit (Wh) 12.5
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu VW-VBK360
Accuspanning (Volt) 3.6
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic VW-VBK360 accu / HL-K360 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice