Hahnel Panasonic DMW-BLA13 accu / HL-PLA13
Hahnel Panasonic DMW-BLA13 accu / HL-PLA13
59,95

Hahnel Panasonic DMW-BLA13 accu / HL-PLA13

59,95

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic DMW-BLA13 accu / HL-PLA13

Hähnel HL-PLA13 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic DMW-BLA13 accu

De Hähnel HL-PLA13 Li-Ion is een bijzondere camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in de al wat oudere Panasonic Lumix dslr-camera DMC-L10. Deze hoogwaardige camera-accu is een uitstekend alternatief voor de originele Panasonic DMW-BLA13 batterij zodra deze uitgeput is en vervangen dient te worden, of gewoon handig als reserveaccu.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Panasonic dslr-camera

De HL-PLA13 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de digitale spiegelreflexcamera Panasonic Lumix DMC-L10. De capaciteit van deze batterij is 1120 mAh en hij vervangt de originele Panasonic DMW-BLA13 camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1120
Capaciteit (Wh) 8.1
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMW-BLA13
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic DMW-BLA13 accu / HL-PLA13 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice