Hahnel Panasonic DMW-BCN10 accu / HL-PCN10
Hahnel Panasonic DMW-BCN10 accu / HL-PCN10
24,95

Hahnel Panasonic DMW-BCN10 accu / HL-PCN10

24,95

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic DMW-BCN10 accu / HL-PCN10

Hähnel HL-PCN10 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic DMW-BCN10 accu

De Hähnel HL-PCN10 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Panasonic compactcamera's uit de Lumix DMC-serie, zoals de DMC-LF1, de DMC-LF1EG-K, de DMC-LF1EG-W, de DMC-LF1K en de DMC-LF1W. Deze hoogwaardige camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Panasonic DMW-BCN10 batterij. De Hähnel accu levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar heeft een langere levensduur door het gebruik van hoogwaardige accucellen.

Alternatief voor Panasonic DMW-BCN10

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een fotograaf, is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat het Ierse bedrijf al jaren als een huis. De HL-PCN10 is een camera-accu met een voltage van 3,7 die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Panasonic Lumix compactcamera's zoals de Panasonic DMC-LF1, de DMC-LF1EG-K, de DMC-LF1EG-W, de DMC-LF1K en de DMC-LF1W. De capaciteit is 790 mAh en hij vormt een perfect alternatief voor de Panasonic DMW-BCN10 batterij.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de uitgebreide serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar foto- en videoaccu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera- en videoaccu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen batterijen en accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 750
Capaciteit (Wh) 2.9
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DMW-BCN10E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic DMW-BCN10 accu / HL-PCN10 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice