Hahnel Panasonic CGA-S302 accu / HL-302
Hahnel Panasonic CGA-S302 accu / HL-302
99,95

Hahnel Panasonic CGA-S302 accu / HL-302

99,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic CGA-S302 accu / HL-302

Hähnel HL-302 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic CGA-S302 accu

De Hähnel HL-302 is een Li-Ion videoaccu voor een uitgebreide reeks wat oudere D-Snap Panasonic videocamera's. Deze vervangende camera-accu is onder andere geschikt voor de ultracompacte Panasonic SV-AS3, de SV-AV20 en de SV-AV100. Deze betrouwbare en hoogwaardige videoaccu is een uitstekende vervanger van de originele Panasonic CGA-S302 batterij.

Hähnel Li-Ion videoaccu voor Panasonic

Energie is absoluut de eerste behoefte van een videofilmer. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke videoaccu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-302 is een 3,7-Volt accu die geschikt is als alternatieve batterij voor een uitgebreide reeks oudere D-Snap digitale videocamera's van Panasonic zoals de D-Snap SV-AS3A, de SV-AV10, de SV-AV20, de SV-PT1, de SV-AV25EG-S en de SV-AV100. Maar uiteraard past hij ook in andere modellen van deze D-Snap serie. De capaciteit van de HL-302 is 1250 mAh en de accu vervangt de originele Panasonic CGA-S302 videoaccu.

Accucellen van de beste kwaliteit

Waar het batterijen, videoaccu’s en laders betreft staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, doen deze topkwaliteit videoaccu's niet onder voor een originele camera-accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwamen in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1250
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu CGA-S302
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic CGA-S302 accu / HL-302 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice