Hahnel Panasonic CGA-DU21 accu / HL-U21HP
Hahnel Panasonic CGA-DU21 accu / HL-U21HP
79,95

Hahnel Panasonic CGA-DU21 accu / HL-U21HP

79,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic CGA-DU21 accu / HL-U21HP

Hähnel HL-U21HP Videocamera accu

De Hähnel HL-U21HP Li-Ion videoaccu is vergelijkbaar met de HL-U21, maar beschikt over een nog hogere capaciteit. Deze videoaccu is geschikt voor de Panasonic NV-serie, de SDR-serie, de PV-serie en de VDR-serie en vormt een perfecte vervanger voor de originele Panasonic CGA-DU21 batterij. De Hähnel accu levert namelijk nog hogere prestaties maar heeft een langere levensduur door het gebruik van hoogwaardige accucellen.

Alternatief voor Panasonic CGA-DU21

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een videofilmer, is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat het Ierse bedrijf al jaren als een huis. De HL-U21HP is een videoaccu met een voltage van 7,2 die geschikt is als alternatieve batterij voor oudere Panasonic videocamera's zoals de Panasonic NV-GS10, de NV-GS40 en de NV-GS90, maar ook voor 3-CCD modellen als de NV-GS140, de NV-GS300 en de NV-GS500. Bovendien is deze accu uitstekend bruikbaar op de SDR-H20, de SDR-H250 en de SDR-H280 en op modellen uit de PV-GS-, de VDR-M- en VDR-D-serie. De capaciteit is maar liefst 2150 mAh en daarmee is dit de sterkste videoaccu voor bovengenoemde Panasonic cameramodellen.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de uitgebreide serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar foto- en videoaccu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera- en videoaccu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen batterijen en accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 2150
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu CGA-DU21
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic CGA-DU21 accu / HL-U21HP of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice