Hahnel Panasonic CGA-DU14E accu / HL-U14
Hahnel Panasonic CGA-DU14E accu / HL-U14
37,68

Hahnel Panasonic CGA-DU14E accu / HL-U14

37,68

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic CGA-DU14E accu / HL-U14

Hähnel HL-U14 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic CGA-DU14E accu

De Hähnel HL-U14 Li-Ion videoaccu is de zwaardere variant van de HL-U07 en deze videoaccu is geschikt voor een uitgebreide serie Panasonic videocamera's uit de NV-serie, de SDR-serie, de PV-serie en de VDR-serie. Deze krachtige en hoogwaardige videoaccu is een vervanger voor de originele Panasonic CGA-DU14E batterij. Ideaal als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een videofilmer is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Panasonic CGA-DU14E

Hähnel videoaccu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn. De HL-U14 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor oudere Panasonic videocamera's zoals de Panasonic NV-GS10, de NV-GS40 en de NV-GS90, maar ook voor 3-CCD modellen als de NV-GS140, de NV-GS300 en de NV-GS500. Ook kun je deze accu gebruiken op de SDR-H20, de SDR-H250 en de SDR-H280 en op modellen uit de PV-GS-, de VDR-M- en VDR-D-serie. De capaciteit is met 1500 mAh groter dan zijn kleinere familielid de HL-U07 en hij vervangt de originele Panasonic CGA-DU14E accu.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 199 gram
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1500
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu CGA-DU14E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic CGA-DU14E accu / HL-U14 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice