Hahnel Panasonic CGA-DU07E accu / HL-U07
Hahnel Panasonic CGA-DU07E accu / HL-U07
49,95

Hahnel Panasonic CGA-DU07E accu / HL-U07

49,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic CGA-DU07E accu / HL-U07

Hähnel HL-U07 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic CGA-DU07E accu

De Hähnel HL-U07 Li-Ion videoaccu is geschikt voor een uitgebreide reeks oudere Panasonic videocamera's uit de Panasonic NV-serie, de SDR-serie, de PV-serie en de VDR-serie. Deze hoogwaardige videoaccu is een perfecte vervanger voor de originele Panasonic CGA-DU07E batterij. De Hähnel accu levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar heeft een langere levensduur door het gebruik van hoogwaardige accucellen.

Alternatief voor Panasonic CGA-DU07E

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een videofilmer, is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat het Ierse bedrijf al jaren als een huis, ook als het gaat om accu's voor oudere typen camera's. De HL-U07 is een videoaccu met een voltage van 7,2 die geschikt is als alternatieve batterij voor wat oudere Panasonic videocamera's zoals de Panasonic NV-GS10, de NV-GS40 en de NV-GS90, maar ook voor 3-CCD modellen als de NV-GS140, de NV-GS300 en de NV-GS500. Bovendien is deze accu bruikbaar op de SDR-H20, de SDR-H250 en de SDR-H280 en op de PV-GS modellen en de VDR-M en VDR-D-serie. De capaciteit is 700 mAh en de accu vervangt de originele Panasonic CGA-DU07E batterij.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de uitgebreide serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar foto- en videoaccu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera- en videoaccu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen batterijen en accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 66 gram
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 700
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu CGA-DU07E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic CGA-DU07E accu / HL-U07 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice