Hahnel Panasonic CGA-D54S accu/ HL-D54
Hahnel Panasonic CGA-D54S accu/ HL-D54
103,15

Hahnel Panasonic CGA-D54S accu/ HL-D54

103,15

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Panasonic CGA-D54S accu/ HL-D54

Hähnel HL-D54 Li-Ion accu vervanger voor de Panasonic CGA-D54S accu

De compacte Hähnel HL-D54 Li-Ion videoaccu is geschikt voor een enorme reeks digitale Panasonic videocamera's uit de AG-DVX en AG-HVX-serie, de NV- serie, de PV-serie en de VDR-M (DVD)-serie. Deze krachtige en hoogwaardige videoaccu is een ideale vervanger voor de originele Panasonic CGA-D54S batterij. Perfect als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een videofilmer is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Panasonic CGA-D54S videoaccu

Hähnel videoaccu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele oplaadbare batterij. De HL-D54 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor Panasonic videocamera's zoals de Panasonic AG-DVC7, de AG-DVX100E, de AG-HVX200EG, de NV-DA1, de NV-DS3, de NV-DX3, de NV-EX21, NV-GS15, de NV-MG3, de NV-MX1000 en de modellen uit de PV-DV en VDR-M series. Uiteraard is deze accu ook bruikbaar op andere modellen uit de genoemde reeksen. De capaciteit is 5500 mAh en de  HL-D54 vervangt de originele Panasonic CGA-D54S accu.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Panasonic
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 5500
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu CGA-D54S
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Panasonic CGA-D54S accu/ HL-D54 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice