Hahnel Olympus PS-BLM1 accu / HL-M1
Hahnel Olympus PS-BLM1 accu / HL-M1
43,95

Hahnel Olympus PS-BLM1 accu / HL-M1

43,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Olympus PS-BLM1 accu / HL-M1

Hähnel HL-M1 Li-Ion accu vervanger voor de Olympus PS-BLM1 accu

De Hähnel HL-M1 is een Li-Ion camera-accu voor digitale Olympus Camedia compactcamera's van en paar jaar geleden en voor de eerste dslr-modellen. Deze vervangende camera-accu is onder andere geschikt voor de Olympus C-8080, de E-3 en de E-30. De betrouwbare en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger van de originele Olympus PS-BLM1 camera-accu.

Hähnel Li-Ion HL-M1 camera-accu voor Olympus

Energie is de eerste levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-M1 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor wat oudere digitale compactcamera's zoals de Olympus C-8080 en C5060WZ, maar je kunt hem ook gebruiken in de E-520, E-1, E-30, E-500 en E-3 dslr-modellen. De capaciteit van de HL-KMP1is 1500 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele Olympus PS-BLM1camera-accu. Ideaal als je oude camera-accu aan vervanging toe is!

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 99 gram
Geschikt voor merk Olympus
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1500
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu PS-BLM1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Olympus PS-BLM1 accu / HL-M1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice