Hahnel Olympus Li-60B accu / HL-60B
Hahnel Olympus Li-60B accu / HL-60B
18,31

Hahnel Olympus Li-60B accu / HL-60B

18,31

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Olympus Li-60B accu / HL-60B

Hähnel HL-60B Li-Ion accu vervanger voor de Olympus Li-60B accu

De Hähnel HL-60B Li-Ion camera-accu is geschikt voor de iets oudere digitale Olympus compactcamera Camedia FE-370. Deze zeer compacte maar krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Olympus Li-60B batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Olympus Li-60B accu

De HL-60B is een bijzonder compacte 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de Olympus Camedia FE-370 digitale compactcamera. De capaciteit is 650 mAh en hij is een gelijkwaardige vervanger voor de originele Olympus LI-60B accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij van een wat oudere digicompact zijn ze daarom beslist een perfect alternatief.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 42 gram
Geschikt voor merk Olympus
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 650
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu LI-60B
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Olympus Li-60B accu / HL-60B of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice