Hahnel NP-40 accu / HL-CA40
Hahnel NP-40 accu / HL-CA40
32,00

Hahnel NP-40 accu / HL-CA40

32,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel NP-40 accu / HL-CA40

Hähnel HL-CA40 Li-Ion accu vervanger voor de Casio NP-40 accu

De Hähnel HL-CA40 Li-Ion is een bijzonder compacte camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in wat oudere Casio Exilim EX-Z digitale compactcamera's. Deze hoogwaardige camera-accu is een uitstekend alternatief voor de originele Casio NP-40 batterij zodra deze uitgeput is en vervangen dient te worden, of gewoon handig als reserveaccu.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Casio EX-Z cameramodellen

De HL-CA40 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de digitale Casio Exilim compactcamera's zoals de Casio Exilim EX-Z30, de EX-Z50, de EX-Z100, de EX-Z200 en de EX-Z1200 maar ook de Pentax XG-1 als vervanger voor de Pentax LB-060 batterij. Ook is deze camera-accu bruikbaar in de Casio Exilim Pro EX-P505, de EX-P600, de EX-P700 en de EX-FC100. De capaciteit van deze batterij is 1200 mAh en hij vervangt de originele Casio NP-40 camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als uitstekend alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Casio
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1200
Capaciteit (Wh) 4.4
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-40
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel NP-40 accu / HL-CA40 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice