Hahnel Nikon EN-EL24 accu / HL-EL24
Hahnel Nikon EN-EL24 accu / HL-EL24
24,99

Hahnel Nikon EN-EL24 accu / HL-EL24

24,99

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL24 accu / HL-EL24

Hähnel HL-EL24 Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL24 accu

De Hähnel HL-EL24 Li-Ion camera-accu is geschikt voor de Nikon 1 J5 compacte systeemcamera. Deze hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele Nikon EN-EL24 batterij. Ideaal als extra batterij of als alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Camera-accu's voor vrijwel alle camera's

Energie is absoluut de eerste levensbehoefte van fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. En Hähnel levert die accu's! De goede naam van deze Ierse onderneming staat al decennia als een huis als het gaat om batterijen, accu’s en laders. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Nikon EN-EL24

De Hähnel HL-EL24 is een 7,2-Volt camera-accu die perfect geschikt is als alternatieve batterij voor de Nikon 1 J5 compacte systeemcamera uit Nikon's 1-serie. De capaciteit is 850 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN- EL24 accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een verouderde originele batterij.

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet het merk al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 850
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL24
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL24 accu / HL-EL24 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice