Hahnel Nikon EN-EL22 accu / HL-EL22
Hahnel Nikon EN-EL22 accu / HL-EL22

Normale prijs: 24,99

Special Price 9,00

Hahnel Nikon EN-EL22 accu / HL-EL22

Normale prijs: 24,99

Special Price 9,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL22 accu / HL-EL22

Hähnel HL-EL22 Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL22 accu

De Hähnel HL-EL22 is een alternatieve Li-Ion camera-accu voor digitale Nikon camera's uit de 1-serie. Deze vervangende camera-accu is speciaal geschikt voor de compacte Nikon 1 J4 systeemcamera. De betrouwbare en hoogwaardige camera-accu vormt een uitstekende vervanger van de originele Nikon EN-EL22 camera-accu.

Alternatieve Li-Ion camera-accu voor Nikon 1 J4

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-EL22 is een 7,2-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor Nikon 1 systeemcamera's. Hij is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de Nikon 1 J4. De capaciteit van de HL-EL22 is 850 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele Nikon EN-EL22 camera-accu. Ideaal als reserveaccu of als je oude accu aan vervanging toe is!

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 63 gram
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 850
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL22
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL22 accu / HL-EL22 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice