Hahnel Nikon EN-EL2 accu / HL-EL2
Hahnel Nikon EN-EL2 accu / HL-EL2
21,39

Hahnel Nikon EN-EL2 accu / HL-EL2

21,39

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL2 accu / HL-EL2

Hähnel HL-EL2 Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL2 accu

De Hähnel HL-EL2 Li-Ion is een betrouwbare camera-accu die ontwikkeld is voor gebruik in oudere Nikon Coolpix digitale compactcamera's zoals de Nikon Coolpix 2500, de Coolpix 3500 en de Coolpix SQ. Deze hoogwaardige en sterke camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL2 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Voor fotografen is energie een eerste levensbehoefte. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor Nikon Coolpix-modellen

De HL-EL2 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor enkele oudere digitale compactcamera's uit de Nikon Coolpix-serie, zoals de Nikon Coolpix 2500, de Coolpix 3500 en de bijzondere Coolpix SQ. De capaciteit is 1000 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN- EL2 camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en gelijkwaardig in kwaliteit zijn aan een originele accu, en daarom perfect een alternatief vormen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Nikon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1000
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL2
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL2 accu / HL-EL2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice