Hahnel Nikon EN-EL15 accu / HLX-EL15HP Extreme
Hahnel Nikon EN-EL15 accu / HLX-EL15HP Extreme
69,95

Hahnel Nikon EN-EL15 accu / HLX-EL15HP Extreme

69,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL15 accu / HLX-EL15HP Extreme

Hähnel Extreme HLX-EL15HP Li-Ion vervanger voor de Nikon EN-EL15 accu

De Hähnel Extreme HLX-EL15HP Li-Ion Nikon is een bijzondere High Power camera accu die ontwikkeld is voor gebruik in Nikon dslr-camera's zoals de Nikon D7100, de Nikon D610 en de Nikon D810. Deze robuuste, koude- en schokbestendige camera accu is een uitstekende vervanger voor de originele Nikon EN-EL15 batterij. De Hähnel Extreme levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar is degelijker en heeft een langere levensduur.

Extreme camera accu voor de o.a. Nikon D500

De Hähnel Extreme HLX-EL15HP is een 7-Volt camera accu die geschikt is als alternatieve batterij voor camera's zoals de Nikon D500, Nikon D7100, de Nikon D610 en de Nikon D810. De capaciteit is maar liefst 2000 mAh en hij vervangt de originele Nikon EN-EL15 accu. Wat de Extreme camera accu's uniek maakt, is het feit dat iedere lege ruimte in de behuizing is opgevuld met siliconen. Dit isoleert niet alleen beter tegen kou (bij kou is een gewone accu sneller leeg) maar maakt deze camera accu's ook schokbestendiger. Ideaal voor buitensporters en actieve fotografen! Verder is het elektrische circuit beter geïsoleerd en zijn er uiteraard alleen cellen van de allerbeste kwaliteit gebruikt. Dat levert oersterke accu’s op die langer stroom leveren voor het zware werk.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Extreme Li-Ion accu’s. Daarmee zet Hähnel de norm. Maar Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen van Hähnel heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Nikon
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 2000
Capaciteit (Wh) 14
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL15, EN-EL15A, EN-EL15B
Accuspanning (Volt) 7
Productbeoordelingen
1 reviews
“Gekocht voor extreme koude omstandigheden in Lapland”
Beoordeling door remco48 (geplaatst op 10-02-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Gekocht voor extreme koude omstandigheden in Lapland. De batterij heeft voor mij niet tot enige beperking geleid. Dit in tegenstelling tot accu's van andere camera's.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL15 accu / HLX-EL15HP Extreme of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice