Hahnel Nikon EN-EL11 accu / HL-EL11
Hahnel Nikon EN-EL11 accu / HL-EL11
12,49

Hahnel Nikon EN-EL11 accu / HL-EL11

12,49

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Nikon EN-EL11 accu / HL-EL11

Hähnel HL-EL11 Li-Ion accu vervanger voor de Nikon EN-EL11 accu

De Hähnel HL-EL11 is een Li-Ion camera-accu die geschikt is voor de iets oudere digitale Nikon Coolpix S550 en Coolpix S560 compactcamera's en voor de wat nieuwere Coolpix S01. Deze krachtige en hoogwaardige, mar toch compacte camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Nikon EN-EL11 batterij vanwege de degelijkheid en de lange levensduur.

Vervanger voor originele Nikon accu

De HL-EL11 is geschikt is als alternatieve batterij voor iets oudere compacte digitale camera's zoals de Nikon Coolpix S550 en S560. Maar hij past ook in de Nikon Coolpix S01. Het voltage van deze alternatieve camera-accu is 3,7 en de capaciteit is 650 mAh. Deze camera-accu vervangt de originele Nikon EN-EL11 accu. Als vervanger van een originele batterij zijn Hähnel camera-accu's beslist een perfect alternatief omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur.

Een accu voor vrijwel iedere camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor oudere typen camera's worden batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Nikon
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 650
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu EN-EL11
Accuspanning (Volt) 3.7
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Nikon EN-EL11 accu / HL-EL11 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice