Hahnel MODUS 600RT Wireless Kit - Sony
Hahnel MODUS 600RT Wireless Kit - Sony
229,00

Hahnel MODUS 600RT Wireless Kit - Sony

229,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel MODUS 600RT Wireless Kit - Sony

Hähnel MODUS 600RT Wireless Kit - Sony

De Wireless kit bestaat uit een Hähnel MODUS 600RT flitser, een Hähnel MD1 Extreme accu met bijbehorende oplader en een Viper TTL transmitter. Met deze transmitter kun je een onbeperkt (!) aantal TTL-flitsers aansturen in drie onafhankelijke groepen. Je kunt naast de Háhnel MODUS flitsers ook originele flitsers van Sony aansturen, maar ook TTL-flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin, zodat je al jouw flitsers kunt combineren! Daarnaast maken de Modus en de Viper gebruik van hetzelfde soort signaal als de Hähnel Captur set, zodat je ook deze set met de flitser kunt combineren. Zo kun je de flitser bijvoorbeeld aansturen met de Hähnel Captur transmitter of laten triggeren door de Captur Module Pro. Hoe flexibel wil je het hebben? Dit is de versie voor Sony, hij werkt naadloos samen met het Sony ADI/P-TTL flitssysteem.

Hähnel MODUS 600RT is een veelzijdig en innovatief systeem van reportageflitsers. De MODUS 600RT flitsers beschikken over een hoog richtgetal van niet minder dan 60 (ISO 100, 200mm stand) waardoor je altijd voldoende power hebt. Hähnel heeft ook goed nagedacht over de energievoorziening, in plaats van conventionele AA-batterijtjes past de fabrikant een krachtig accusysteem toe. De MODUS 600RT-flitsers beschikken over draadloze radiotechniek.

Superieure radiotechniek

Met behulp van het ingebouwde draadloze receiver- en transmitter-functie kun je meerdere 600RT flitsers besturen, zodat je snel een studio- of strobist-opstelling kunt realiseren. Je kunt het systeem uitbreiden met de optionele Viper TTL Transmitter waarmee je ook originele flitsers van Canon, Nikon en Sony, plus TTL-flitsers van merken zoals Metz, Nissin en Sigma kunt besturen. De draadloze besturing werkt met 2.4GHz radiosignalen in plaats van infrarood, waardoor je een bereik van maar liefst 100 meter hebt, je geen last van zonlicht hebt en er ook geen directe zichtlijn tussen zender en ontvanger hoeft te zijn.

Krachtige accu

Deze flitser maakt geen gebruik van penlite batterijtjes maar van een krachtige Hähnel Extreme MD1 Lithium-Ion accu waardoor een lange gebruikstijd en een supersnelle oplaadtijd van 1,5s gegarandeerd is. Je kunt met een opgeladen accu maar liefst 550 opnamen maken op full power, meer dan voldoende voor een gemiddelde reportage! De Modus 600RT biedt alles wat de flitser van een cameramerk ook kan, zoals high-speed flitssynchronisatie tot 1/8.000s, flitsen op het tweede gordijn, slow-sync en een stroboscoopfunctie.

Extra's

Je stelt de flitser in via het duidelijke, verlichte LCD-scherm. De zoomkop heeft een bereik van 20mm tot 200mm (full-frame), deze kop kan automatisch meezomen maar je kunt hem ook handmatig instellen. Je kunt de flitskop uiteraard verdraaien en omhoog klappen zodat je tegen een plafond of een wand kunt bouncen. De MODUS 600RT flitsers beschikken over een USB-aansluiting waardoor je een eventuele firmware update kunt toepassen.

Specificaties
Merk Hahnel
Type flitser Reportageflitser
Diepte 190 mm
Hoogte 76 mm
Breedte 64 mm
Gewicht 430 gram
Geschikt voor merk Sony
Richtgetal 60
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 20
Verticale rotatie min (graden) -7
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 360
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/128
Recycletijd max (sec) 1.5
Recycletijd min (sec) 0.1
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 2
Flitshulpmiddelen Groothoekdiffusor, Reflectiekaart
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Langste flitsduur 1/8000 sec
Kortste synchronisatietijd high speed 1/4000 sec
Kortste synchronisatietijd normaal 1/200 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel MODUS 600RT Wireless Kit - Sony of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice