Hahnel Lader voor HLX-MD1 Accu
Hahnel Lader voor HLX-MD1 Accu
39,95

Hahnel Lader voor HLX-MD1 Accu

39,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Lader voor HLX-MD1 Accu

Hähnel Lader voor HLX-MD1 accu voor Modus 600RT

Ben je op zoek naar een extra lader voor de HLX-MD1 Extreme accu die specifiek geschikt is voor de Modus 600RT flitser van Hähnel? Dan heb je deze Hähnel lader nodig. Handig wanneer je vaak op pad bent en een extra lader wil hebben voor onderweg, of wanneer je regelmatig in een studio werkt en zowel daar als thuis een lader wil hebben liggen. Ook wanneer je meerdere HLX-MD1 accu's tegelijk wil opladen, is een extra lader handig. De lader wordt geleverd met zowel een EU als UK stekker. Op de lader wordt de laadstatus van de accu aangegeven met LEDjes.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid

Of je nu in de studio aan de gang gaat met de Modus 600RT of buiten in het veld, de Hähnel reportageflitser is er geschikt voor. De flitser maakt gebruik van de Hähnel Extreme MD1 Lithium-ion accu's waardoor een lange gebruikstijd en een razendsnelle recycletijd gegarandeerd is. Bovendien kun je tot maar liefst 550 opnamen maken met het flitsvermogen op maximaal. Daarnaast ondersteunt de Hähnel Modus 600RT high-speed synchronisatie tot 1/8.000 sec. en zaken als flitsen op het tweede gordijn, slow-sync, stroboscoop en flitsbelichtingscorrectie. Met de zoomkop van 20 tot en met 200mm (fullframe) licht je automatisch of handmatig ieder onderwerp perfect uit. En koop je een nieuwe camera, dan kun je via USB de software updaten.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon, Fujifilm, Nikon, Sony
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Voor aantal accu's 1
Universele lader Nee
USB oplaad functie Nee
Stroom Netstroom
Model Accu HLX-MD1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Lader voor HLX-MD1 Accu of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice