Hahnel Konica Minolta NP-400 accu / HL-KM400
Hahnel Konica Minolta NP-400 accu / HL-KM400
32,99

Hahnel Konica Minolta NP-400 accu / HL-KM400

32,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Konica Minolta NP-400 accu / HL-KM400

Hähnel HL-KM400 camera-accu

De Hähnel HL-KM400 Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere digitale Konica en Minolta dslr- en compactcamera's zoals de Konica Minolta Dimage A1, de Dynax 5D en de Dynax 7D. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele KonicaMinolta NP-400 batterij vanwege de degelijkheid en de lange levensduur.

Een accu voor vrijwel iedere camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor oudere typen camera's worden batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger voor originele KonicaMinolta accu

De HL- KM400is een 7,4-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor compacte digitale camera's zoals de Konica Minolta Dimage A1 en Dimage A2, maar ook voor wat oudere dslr-camera's als de KonicaMinolta Dynax 5D en Dynax 7D. De capaciteit is 1500 mAh en hij vervangt de originele KonicaMinolta NP-400 accu. Als vervanger van een originele batterij zijn Hähnel camera-accu's beslist een perfect alternatief omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 21 mm
Diepte 55 mm
Breedte 39 mm
Geschikt voor merk Minolta
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1500
Accuspanning (Volt) 7.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-400
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Konica Minolta NP-400 accu / HL-KM400 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice