Hahnel Konica Minolta NP-1 accu / HL-KMP1
Hahnel Konica Minolta NP-1 accu / HL-KMP1
29,95

Hahnel Konica Minolta NP-1 accu / HL-KMP1

29,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Konica Minolta NP-1 accu / HL-KMP1

Hähnel HL-KMP1 Camera Accu

De Hähnel HL-KMP1 is een Li-Ion camera-accu voor digitale KonicaMinolta Dimage compactcamera's. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor de KonicaMinolta Dimage X1. Deze betrouwbare en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger van de originele KonicaMinolta NP-1 camera-accu.

Hähnel Li-Ion camera-accu voor KonicaMinolta

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-KMP1 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor wat oudere digitale compactcamera's zoals de KonicaMinolta Dimage X1. De capaciteit van de HL-KMP1is 700 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele KonicaMinolta NP-1camera-accu. Ideaal als je oude accu aan vervanging toe is!

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 6 mm
Diepte 40 mm
Breedte 36 mm
Geschikt voor merk Minolta
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 700
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Konica Minolta NP-1 accu / HL-KMP1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice