Hahnel Konica Minolta* DR-LB4 accu / HL-B4/P500
Hahnel Konica Minolta* DR-LB4 accu / HL-B4/P500
28,00

Hahnel Konica Minolta* DR-LB4 accu / HL-B4/P500

28,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Konica Minolta* DR-LB4 accu / HL-B4/P500

Hähnel HL-B4/P500 Camera Accu

De Hähnel HL-B4/P500 Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere digitale Konica en Minolta compactcamera's zoals de Konica Revio KD-310Z, de Minolta Dimage G500 en de KonicaMinolta Dimage G530. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele KonicaMinolta DR-LB4 batterij. Ideaal als extra batterij of als alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Vervanger van KonicaMinolta DR-LB4 accu

De HL-B4/P500 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale compactcamera's van Konica en Minolta, zoals de Konica Revio KD-310Z, de Revio KD-400Z en 410Z, de Revio KD-500Z, de KonicaMinolta Dimage G400 en G500 en de Minolta Dimage G600. De capaciteit is 950 mAh en hij vervangt de originele KonicaMinolta DR-LB4 accu. De aan het origineel gelijkwaardige Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele batterij.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Minolta
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 950
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu DR-LB4
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Konica Minolta* DR-LB4 accu / HL-B4/P500 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice