Hahnel JVC BN-VF707 accu / HL-707M
Hahnel JVC BN-VF707 accu / HL-707M
64,95

Hahnel JVC BN-VF707 accu / HL-707M

64,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel JVC BN-VF707 accu / HL-707M

Hähnel HL-707M Li-Ion accu vervanger voor de JVC BN-VF707 accu

De Hähnel HL-707M is een Li-Ion videoaccu voor wat oudere JVC Mini-DV videocamera's. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor JVC videocamera's uit JVC GR-D Serie, de GR-DF Serie, de GR-X Serie, de GZ-DF Serie en de GZ-MG Serie. Deze betrouwbare en hoogwaardige videoaccu is een uitstekende vervanger van de originele JVC BN-VF707 batterij.

Hähnel Li-Ion videoaccu voor JVC

Energie is de eerste behoefte van een videofilmer Daarom is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke videoaccu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-707M is een 7,2-Volt accu die geschikt is als alternatieve batterij voor Mini-DV videocamera's in de JVC GR-D Serie, de GR-DF Serie, de GR-X Serie, de GZ-DF Serie en de GZ-MG Serie. Bovendien past deze accu in de JVC GR-DVM 5, de JVC GZ-D240 en de JVC GZ-D270 De capaciteit van de HL-SM80 is 750 mAh en hij vervangt de originele JVC BN-VF707videoaccu.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, videoaccu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, doen deze topkwaliteit videoaccu's niet onder voor een originele camera-accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwamen in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk JVC
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 750
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BN-VF707
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel JVC BN-VF707 accu / HL-707M of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice