Hahnel HLX-H1 Extreme Li-Ion accu (Olympus BLH-1)
Hahnel HLX-H1 Extreme Li-Ion accu (Olympus BLH-1)
79,95

Hahnel HLX-H1 Extreme Li-Ion accu (Olympus BLH-1)

79,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HLX-H1 Extreme Li-Ion accu (Olympus BLH-1)

Hähnel Extreme HLX-H1 Li-Ion batterij vervanger voor de Olympus BLH-1 accu

De Hähnel Extreme HLX-H1 Li-Ion Olympus accu is een unieke camera accu die geschikt is voor de Olympus OM-D E-M1 MkII. Deze robuuste, schok- en koudebestendige camera accu is een alternatief voor de originele Olympus BLH-1 batterij. De HLX-H1 is een 7,4-Volt camera accu met een capaciteit van 2000mAh. Hij levert dezelfde prestaties maar is degelijker en heeft een langere levensduur.

Hähnel Extreme Li-Ion camera-accu’s

Energie is de eerste behoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. Dat wordt bewezen met de innovatieve serie Extreme Li-Ion accu’s, waarmee Hähnel de norm zet. Wat de Extreme accu's uniek maakt, is het feit dat iedere lege ruimte in de behuizing is opgevuld met siliconen. Dit isoleert niet alleen beter tegen kou (bij kou is een gewone accu sneller leeg) maar maakt deze camera accu's ook schokbestendiger. Ideaal voor buitensporters en actieve fotografen! Verder is het elektrische circuit beter geïsoleerd en zijn er uiteraard alleen cellen van de allerbeste kwaliteit gebruikt. Dat levert oersterke accu’s op die langer stroom leveren voor het zware werk. De HLX-H1 batterij is daardoor ook ideaal wanneer je de videofunctionaliteit van je camera gebruikt.

Accucellen van de hoogste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van Hähnel is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera! Hähnel gebruikt alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen van Hähnel heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een test van de Consumentenbond.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Olympus
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 2000
Capaciteit (Wh) 14.8
Accuspanning (Volt) 7.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BLH-1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HLX-H1 Extreme Li-Ion accu (Olympus BLH-1) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice