Hahnel HL-XA70 Li-lon voor Sony NP-FA70
Hahnel HL-XA70 Li-lon voor Sony NP-FA70
46,69

Hahnel HL-XA70 Li-lon voor Sony NP-FA70

46,69

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-XA70 Li-lon voor Sony NP-FA70

Hähnel HL-XA70 Li-Ion accu vervanger voor de Sony NP-FA70 accu

De Hähnel HL-XA70 is een ultraplatte Li-Ion videoaccu voor Sony videocamera's. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor digitale Sony videocamera's zoals de DCR-DVD7, de DCRPC53, de DCRPC55, de DCR-HC90 en de DCR-PC1000. Deze betrouwbare en hoogwaardige videoaccu is een uitstekende vervanger van de originele Sony NP-FA70 batterij.

Hähnel Li-Ion videoaccu voor Sony

Energie is de eerste behoefte van een videofilmer Daarom is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke videoaccu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-XA70 is een 7,2-Volt accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Sony videocamera's zoals de DCR-DVD7, de DCRPC53, de DCRPC55, de DCR-HC90 en de DCR-PC1000. De capaciteit van de HL-XA 70 is 1220 mAh en hij vervangt de originele Sony NP-FA70 videoaccu.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, videoaccu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, doen deze topkwaliteit videoaccu's niet onder voor een originele camera-accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwamen in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Sony
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1220
Accuspanning (Volt) 7.2
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-XA70 Li-lon voor Sony NP-FA70 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice