Hahnel HL-CA100 Casio
Hahnel HL-CA100 Casio
26,18

Hahnel HL-CA100 Casio

26,18

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-CA100 Casio

Hähnel HL-CA100 Li-Ion accu vervanger voor de Casio NP-100 accu

De krachtige Hähnel HL-CA100 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Casio Exilim F-serie modellen zoals de Casio Exilim EX-F1. Deze sterke en hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele Casio NP-100 batterij. Ideaal als extra batterij of als alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van Casio NP-100 accu

De HL-CA100 is een 7,4-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor enkele Exilim digitale compactcamera's van Casio. De accu is onder andere bruikbaar in de Casio Exilim EX-F1. De capaciteit is 1800 mAh en hij vervangt de originele Casio NP-100 accu. Deze aan het origineel gelijkwaardige Hähnel camera-accu is uniek omdat hij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding biedt en een lange levensduur. Dat maakt deze accu een perfect alternatief voor een originele batterij.

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Casio
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 1800
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-100
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-CA100 Casio of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice