Hahnel HL-5L Accu Canon
Hahnel HL-5L Accu Canon

Normale prijs: 25,95

Special Price 11,99

Hahnel HL-5L Accu Canon

Normale prijs: 25,95

Special Price 11,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HL-5L Accu Canon

Hähnel HL-5L Li-Ion accu vervanger voor de Canon NB-5L accu

De Hähnel HL-5L Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Canon PowerShot compactcamera's en voor modellen uit de Digital IXUS-serie. Deze hoogwaardige camera-accu vormt een perfecte vervanger voor de originele Canon NB-5L batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Alternatief voor de Canon NB-5L accu

Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief. De HL-5L is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor compacte Canon PowerShot digitale camera's zoals de Canon PowerShot S100,  SD800 IS, SD900 IS, SX200 IS en SX230 IS. De accu is tevens geschikt voor de Digital  IXUS 700 IS, IXUS 870 IS, 950 IS en IXUS 990 IS. Uiteraard past hij ook in andere modellen uit deze series. De capaciteit is 950 mAh en hij vervangt de originele Canon NB-5L accu.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 950
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu Nb-5L
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HL-5L Accu Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice