Hahnel HC-70D Infrapro Battery Grip voor EOS 70D
Hahnel HC-70D Infrapro Battery Grip voor EOS 70D
32,95

Hahnel HC-70D Infrapro Battery Grip voor EOS 70D

32,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HC-70D Infrapro Battery Grip voor EOS 70D

HC-70D Infrapro battery grip - voor EOS 70D

De hoogwaardige en degelijke Hahnel HC-70D Infrapro battery grip is een professionele batterijgrip die ontwikkeld is voor gebruik in combinatie met de Canon EOS 70D. Deze losse verticale handgreep is een perfect alternatief voor de originele Canon Multigrip BG-E14 battery grip. Je bevestigt de grip onder de camera voor verticale bediening en extra accucapaciteit. Er passen twee extra Canon LP-E6 of Hahnel HL-E6 / HLX-E6 Li-Ion accu's in, of 6 AA-batterijen.

Energie uit een battery grip

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een fotograaf of videofilmer, is het noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen te gebruiken. Hahnel levert die accu's! Maar Hahnel levert niet alleen camera-accu's en batterijen; ook laadstations en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma. En die hoogwaardige vervangende battery grips bieden vaak net even meer dan een originele battery grip. Hahnel levert bovendien battery grips voor camera's waarvoor de fabrikant die zelf niet levert. Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop.

Extra Li-Ion camera-accu's voor de battery grip

In de battery grip is ruimte voor maximaal twee Canon LP-E6 of Hahnel HL-E6 / HLX-E6 Li-Ion camera-accu's. Het gebruik van deze batterijgrip verdubbelt dus de stroomcapaciteit. Ideaal bij gebruik van live-view of filmen met je Canon EOS 70D. Het is ook mogelijk om 6 AA alkaline of oplaadbare Ni-MH batterijen te gebruiken in de HC-70D Infrapro. De ingebouwde Power Management functie van deze batterij grip reguleert het stroomverbruik voor maximale efficiency. Het systeem detecteert ook automatisch of er accu's of AA batterijen gebruikt worden. De battery grip wordt geleverd inclusief AA-batterijhouder. De Hahnel battery grip kan ook gebruikt worden in combinatie met de Canon DR-E6 DC Coupler voor continustroom.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hahnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hahnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hahnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Model Accu LP-E6, LP-E6N, LP-E6NH
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HC-70D Infrapro Battery Grip voor EOS 70D of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice