Hahnel HC-700D Battery Grip voor Canon EOS 700D/600D
Hahnel HC-700D Battery Grip voor Canon EOS 700D/600D
89,00

Hahnel HC-700D Battery Grip voor Canon EOS 700D/600D

89,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel HC-700D Battery Grip voor Canon EOS 700D/600D

Hahnel HC-700D Pro battery grip voor Canon 700D

De praktische en hoogwaardige Hahnel HC-700D Pro battery grip is een degelijke professionele batterijgrip die ontwikkeld is voor gebruik met de compacte Canon EOS 700D. Deze losse verticale handgreep is een uitstekend alternatief voor de originele Canon Multigrip BG-E8 verticale handgreep. Je bevestigt hem onder de camera voor extra accucapaciteit en een comfortabel verticale bediening. Er passen twee Canon LP-E8 of Hahnel HL-E8 Li-Ion accu's in, of 6 AA-batterijen.

Battery grip met ontspanknop

Omdat de Hahnel HC-700D Pro verticale handgreep is voorzien van een ontspanknop en een bedieningswiel ligt je Canon EOS 700D ook bij verticale opnamen perfect comfortabel in de hand. Dat is uiteraard heel prettig bij gebruik van teleobjectieven. Een aan/uit-knop en diverse functieknoppen voor de AF en de belichtingsregeling verhogen dit bedieningscomfort in hoge mate. Een extra functie van de Hahnel HC-700D Pro battery grip is de meegeleverde infrarood afstandsbediening waarmee de camera op afstand ontspannen kan worden via de battery grip.

Extra capaciteit met battery grip

Er is ruimte voor maximaal twee Canon LP-E8 of Hahnel HL-E8 Li-Ion camera-accu's in de battery grip. Het gebruik van deze batterijgrip verdubbelt dus de stroomcapaciteit. Dat is ideaal bij gebruik van live-view of tijdens het filmen met je Canon EOS 700D. Ook kun je 6 AA alkaline of oplaadbare Ni-MH batterijen gebruiken in de HC-700D Pro. De battery grip wordt geleverd inclusief AA-batterijhouder. De ingebouwde Power Management functie van deze batterij grip reguleert het stroomverbruik voor maximale efficiency. Het systeem detecteert ook automatisch of er accu's of AA batterijen gebruikt worden.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf en videofilmer. Daarom is het noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen te gebruiken. Hahnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. Maar Hahnel levert niet alleen camera-accu's en batterijen; ook laadstations, afstandsbedieningen en triggers maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma. En hoogwaardige vervangende battery grips, die vaak net even meer bieden dan een originele battery grip. Hahnel levert bovendien battery grips voor camera's waarvoor de fabrikant die zelf niet levert.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hahnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hahnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hahnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Model Accu LP-E8
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel HC-700D Battery Grip voor Canon EOS 700D/600D of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice