Hahnel GoPro Hero4 AHBDT-401 accu / HL-GP401
Hahnel GoPro Hero4 AHBDT-401 accu / HL-GP401
15,99

Hahnel GoPro Hero4 AHBDT-401 accu / HL-GP401

15,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel GoPro Hero4 AHBDT-401 accu / HL-GP401

Hähnel HL-GP401 Li-Ion accu vervanger voor de GoPro AHBDT-401 accu

De krachtige Hähnel HL-GP401 is een betrouwbare alternatieve Li-Ion camera-accu voor GoPro actioncams. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor GoPro actioncamera's zoals de GoPro Hero 4. Deze betrouwbare en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger van de originele GoPro AHBDT-401 batterij.

Hähnel Li-Ion camera-accu voor GoPro Hero 4

Energie is de eerste behoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-GP401 is een 3,8-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor actiecamera's zoals de GoPro Hero 4. De capaciteit van de HL-GP401 is 1160 mAh en hij vervangt de originele GoPro AHBDT-401 Action cam-accu.

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, doen deze topkwaliteit camera-accu's niet onder voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwamen in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 54 gram
Geschikt voor merk GoPro
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1160
Accuspanning (Volt) 3.8
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu AHDBT-401
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel GoPro Hero4 AHBDT-401 accu / HL-GP401 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice