Hahnel Fujifilm NP-50 accu / HL-F50
Hahnel Fujifilm NP-50 accu / HL-F50
24,95

Hahnel Fujifilm NP-50 accu / HL-F50

24,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Fujifilm NP-50 accu / HL-F50

Hähnel HL-F50 Li-Ion accu vervanger voor de Fujifilm NP-50 accu

De Hähnel HL-F50 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Fujifilm Finepix compactcamera's uit de X-serie en de F-serie. Ook past deze accu in diverse XP-modellen. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Fujifilm NP-50 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Fujifilm NP-50 accu

Hähnel camera-accu's zijn ideaal als vervanger van een originele batterij omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur hebben. Ze zijn daarom beslist een perfect alternatief voor de originele accu of als reserveaccu. De HL-F50 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor compacte Fujifilm digitale camera's uit de X-serie en de F-serie zoals de Fujifilm Finepix X20, en XF1 en de Finepix F900EXR, F770EXR, F550EXR en F200EXR. Deze accu is ook bruikbaar in de Finepix F100fd, de F60fd,de F50fd en in de waterdichte XP200, XP170, XP150 en XP100 modellen. De capaciteit is 760 mAh en hij vervangt de originele Fujifilm NP-50 accu.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Fujifilm
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 760
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-50
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Fujifilm NP-50 accu / HL-F50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice