Hahnel Fujifilm NP-45 accu / HL-F45 Fujifilm
Hahnel Fujifilm NP-45 accu / HL-F45 Fujifilm
24,95

Hahnel Fujifilm NP-45 accu / HL-F45 Fujifilm

24,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Fujifilm NP-45 accu / HL-F45 Fujifilm

Hähnel HL-F45 Li-Ion accu vervanger voor de Fujifilm NP-45 accu

De Hähnel HL-F45 Li-Ion camera-accu is een bijzondere batterij die is ontwikkeld voor gebruik in de ultracompacte digitale Fujifilm compactcamera's uit de Finepix Z-, Finepix T-, Finepix XP- en Finepix J-series, zoals de Fujifilm Finepix JZ100, de Finepix Z700EXR en de Finepix T400. Deze hoogwaardige en betrouwbare camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Fujifilm NP-45 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Voor fotografen is energie een eerste levensbehoefte. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor Fujifilm Finepix Z-, T-, XP- en J-modellen

De HL-F45 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor ultracompacte digitale Finepix compactcamera's zoals bijvoorbeeld de Fujifilm Finepix Z1000EXR, de Finepix Z700EXR, de Finepix Z30, de Finepix T550 en T400, de Finepix JX580, JX200 en J100 en de Finepix J35, J20 en J10. Maar hij past ook in de waterdichte Finepix Z33WP, XP70, XP60, XP50, XP30, XP20, XP10 en XP11. De capaciteit is 720 mAh en hij vervangt de originele Fujifilm NP-45 camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding. Hähnel levert accu’s die langer stroom leveren en als alternatief kunnen dienen voor camera-accu's die niet langer in productie zijn.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Gewicht 54 gram
Geschikt voor merk Fujifilm
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 660
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-45
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Fujifilm NP-45 accu / HL-F45 Fujifilm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice