Hahnel Fujifilm NP-40 accu / HL-F40
Hahnel Fujifilm NP-40 accu / HL-F40
18,84

Hahnel Fujifilm NP-40 accu / HL-F40

18,84

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Fujifilm NP-40 accu / HL-F40

Hähnel HL-F40 Li-Ion accu vervanger voor de Fujifilm NP-40 accu

De Hähnel HL-F40 Li-Ion camera-accu is geschikt voor een uitgebreide serie iets oudere digitale Fujifilm Finepix compactcamera's zoals de Fujifilm Finepix F460, de Finepix V10 en de Finepix Z5fd. Deze hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele Fujifilm NP-40 batterij. Een ideale oplossing als je een extra camerabatterij nodig hebt of als alternatief zodra de originele accu niet meer werkt.

Camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele batterij. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van de originele Fujifilm camera-accu

De HL-F40 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor een hele serie iets oudere digitale Fujifilm Finepix compactcamera's zoals de Finepix F402, de Finepix F455, de Finepix F480, de Finepix F810, de Finepix J50, de Finepix V10, de Finepix Z1, Z2 en Z3 en de Finepix Z5fd. Uiteraard is deze accu ook bruikbaar in andere modellen uit deze series. De capaciteit is 630 mAh en hij vervangt de originele Fujifilm NP-40 accu.

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Fujifilm
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 630
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-40
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Fujifilm NP-40 accu / HL-F40 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice