Hähnel Flitser MODUS 600RT Wireless Kit for MFT
Hähnel Flitser MODUS 600RT Wireless Kit for MFT

Normale prijs: 328,99

Special Price 269,00

Hähnel Flitser MODUS 600RT Wireless Kit for MFT

Normale prijs: 328,99

Special Price 269,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hähnel Flitser MODUS 600RT Wireless Kit for MFT

Hähnel Modus 600 RT Wireless Kit voor Micro Four-Thirds

De Wireless kit van Hähnel bestaat uit een Hähnel Modus flitser, een Hähnel MD1 Extreme accu met oplader, en Viper TTL transmitter. Met deze Viper TTL kun je een onbeperkt aantal flitsers aansturen in 3 onafhankelijke groepen, uiteraard volledig TTL. Met de Wireless Kit kun je meteen aan de slag met off-camera flitsen, oftewel strobist fotografie. Bovendien weet je met de Hähnel Modus 600 RT TTL-reportageflitser zeker dat je in iedere situatie voldoende flitslicht bij je hebt. Dankzij het hoge richtgetal van 60 bij 100ISO op 200mm instelling en de razendsnelle oplaadtijd zijn Hähnel Modus 600RT flitsers altijd klaar voor gebruik.

Eigenmerk, vreemdmerk én Hähnel flitsers remote aansturen

De Hähnel Modus heeft een ingebouwde radiografische receiver. Daardoor kan hij draadloos aangestuurd worden via de Viper TTL. Met deze Viper kun je bovendien originele Fuji flitsers aansturen, maar ook TTL-flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin, zodat je al jouw flitsers kunt combineren. Daarnaast maken de Modus en de Viper gebruik van hetzelfde soort signaal als de Hähnel Captur set, zodat je ook deze set met de flitser kunt combineren. Zo kun je de flitser bijvoorbeeld aansturen met de Hähnel Captur transmitter of laten triggeren door de Captur Module Pro.

Creatieve flitser voor Olympus en Panasonic

Met de Hähnel Modus 600RT voor Micro Four-Thirds kun je zeer creatief flitsen. De Modus 600RT werkt met het Olympus en Panasonic TTL flitssysteem en je kunt daarbij alle flitsfuncties van je camerasysteem gebruiken. Bovendien is de Modus 600RT te gebruiken om andere Four-Thirds-compatibele flitsers aan te sturen aangezien je met de ingebouwde zender- en ontvangermodule meerdere groepen flitsers onafhankelijk van elkaar kunt instellen en radiografisch kunt bedienen in combinatie met de Viper TTL. Master of slave, en dat draadloos tot een afstand van maar liefst 100 meter!

Hähnel Viper TTL voor Olympus en Panasonic

De allround Hähnel Viper TTL voor Micro Four-Thirds is een draadloze flash trigger die alle vanaf de camera aangestuurde flitsfuncties ondersteunt, zoals bijvoorbeeld TTL-synchronisatie, flitsbelichtingscorrectie en synchronisatie op het tweede sluitergordijn. De Hähnel Viper TTL werkt op AA-batterijen, is gebruiksvriendelijk en kan overweg met originele Olympus en Panasonic reportageflitsers en een beperkt aantal vreemdmerk TTL-flitsers voor Micro Four-Thrids. Je kunt met een enkele Viper TTL-zender tot drie verschillende groepen van meerdere ontvangers aansturen. Dankzij de sterke DCM (Digital Channel Matching) 2.4GHz draadloze transmissie heeft de Viper TTL een bereik van meer dan 100 meter en dat zorgt voor een betrouwbare triggering van je flitser. Digital Channel Matching biedt daarbij de zekerheid dat je TTL-kanaal niet interfereert met andere draadloze toepassingen binnen het bereik van de Viper TTL.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid

Of je nu in de studio aan de gang gaat met de Modus 600RT of buiten in het veld, deze Hähnel reportageflitser is er geschikt voor. De flitser maakt gebruik van de Hähnel Extreme MD1 Lithium-ion accu's waardoor een lange gebruikstijd en een razendsnelle recycletijd gegarandeerd is. Bovendien kun je tot maar liefst 600 opnamen maken met het flitsvermogen op maximaal, of 1000 keer flitsen op half vermogen. Daarnaast ondersteunt de Hähnel Modus 600RT high-speed synchronisatie tot 1/8.000 sec. en zaken als flitsen op het tweede gordijn, slow-sync, stroboscoop en flitsbelichtingscorrectie. Met de zoomkop van 20 tot en met 200mm (fullframe) licht je automatisch of handmatig ieder onderwerp perfect uit. En koop je een nieuwe camera, dan kun je via USB de software updaten.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Type flitser Reportageflitser
Diepte 190 mm
Hoogte 76 mm
Breedte 64 mm
Gewicht 430 gram
Geschikt voor merk Olympus
Richtgetal 60
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 20
Verticale rotatie min (graden) -7
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 360
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Roterende kop, TTL
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/128
Recycletijd max (sec) 1.5
Model Accu HLX-MD1
Aantal batterijen 1
Flitshulpmiddelen Af-hulplicht, Groothoekdiffusor, Reflectiekaart
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hähnel Flitser MODUS 600RT Wireless Kit for MFT of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice