Hahnel DuoPal Extra Kit incl Hero4 accu
Hahnel DuoPal Extra Kit incl Hero4 accu
€ 24,95

Hahnel DuoPal Extra Kit incl Hero4 accu

€ 24,95

Niet meer leverbaar

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,4
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel DuoPal Extra Kit incl Hero4 accu

Hähnel Duopal Extra Kit Acculader voor GoPro inclusief extra Hero 4 accu/H2>

Met de DuoPal Extra Kit kun je probleemloos twee GoPro Hero 4 accu's tegelijkertijd opladen. Bovendien kun je een smartphone of tablet van stroom voorzien. Zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. De DuoPal Extra heeft een ingebouwde powerbank waardoor je altijd stroom bij de hand hebt. Deze handige en doordachte Hähnel kit bestaat uit een DuoPal Extra acculader en een Hähnel HDBT-401 GoPro Hero 4 accu.

Een handige GoPro acculader

De modern vormgegeven Hähnel DuoPal Extra acculader kit is bedoeld voor het gelijktijdig of apart laden van GoPro Hero 4 Li-Ion accu's. Open de DuoPal Extra en plaats de meegeleverde Hähnel HDBT-401 accu en je originele GoPro Hero 4 accu. Vervolgens laadt je deze accu's tegelijkertijd op. Dat kan via het stopcontact of met de ingebouwde powerbank. Als je de DuoPal Extra aan het stopcontact hangt, laadt de charger eerst de beide camera-accu's op en daarna de powerbank. Die powerbank heeft een capaciteit van maar liefst 5200 mAh, waardoor je onderweg eigenlijk altijd stroom bij de hand hebt. Handig voor noodgevallen! De DuoPal Extra kan in ongeveer 2,5 uur tijd twee GoPro Hero 4 accu's opladen en de powerbank geeft voldoende stroom voor maximaal 5 uur opnametijd. Om een apparaat op te laden via de USB-kabel, druk je één keer kort op de knop op de DuoPal Charger. Om je GoPro accu's op te laden via de powerbank, druk je één keer langer op de knop op de DuoPal charger.

Een heel praktische acculader

Bij het ontwerp van de Hähnel DuoPal Extra Kit is nagedacht over de praktische bruikbaarheid. De afmetingen van de lader zijn lekker compact, waardoor deze weinig plaats inneemt in je bagage. Hähnel levert in deze kit niet alleen een GoPro Hero 4 accu mee, maar ook een 12-Volt autolaadkabel. Daardoor kun je de Hähnel DuoPal Extra Kit echt overal ter wereld gebruiken. Om de mogelijkheden van deze lader helemaal compleet te maken heeft Hähnel bovendien verschillende USB-aansluitingen aangebracht waarmee het mogelijk is om apparatuur zoals een iPhone, iPad of andere smartphones en tablets op te laden. Hiervoor wordt ook een verloopkabel van USB naar Mini-USB meegeleverd.

Camera-accu's, laders en oplaadbare batterijen

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en oplaadbare batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's en batterijen! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en batterijladers staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een accu, batterij of lader die aan jouw eisen voldoet.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Laat meer zien
Specificaties
Merk Hahnel
Type batterijen Merkspecifieke accu
Geschikt voor merk GoPro
Set Ja
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 2
Capaciteit (mAh) 1160
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Accuspanning (Volt) 3.8
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel DuoPal Extra Kit incl Hero4 accu of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice