Hahnel Duo Traveller
Hahnel Duo Traveller
19,95

Hahnel Duo Traveller

19,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Duo Traveller

Hähnel Duo Traveller

De Hähnel Duo Traveller is een intelligente oplossing voor een USB oplader en reisstekker in een. Deze reisstekker heeft twee USB-poorten zodat je twee mobiele apparaten tegelijkertijd kunt opladen. De Duo Traveller reisstekker wordt geleverd met adapterstekkers voor wereldwijd gebruik en is bruikbaar om telefoons, fotocamera's, videocamera's tablets en nog meer op te laden.

Universele reisstekker met USB-poorten

Stroom onderweg is een eerste levensbehoefte met alle digitale draagbare apparatuur van tegenwoordig. Daarom is het noodzakelijk om goede laders, accu's en batterijen voor je apparatuur beschikbaar te hebben. Hähnel levert die laders, batterijen en accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. De Duo Traveller reisstekker is zo'n uitstekende Hähnel energieoplossing voor onderweg. Deze praktische en universele reisstekker wordt geleverd met stekkeradapters voor de EU, de UK, de USA en Australië. Een 2.1 Amp en een 1.0 Amp USB-poort garanderen dat je altijd ieder mobiele telefoon, iPod, iPhone, iPad , tablet, fotocamera of videocamera kunt opladen. De stekker is namelijk compatible met Apple iPad, iPhone, iPod, Samsung Galaxy, HTC, Sony Xperia, Nexus veel meer!

Uitstekende reputatie van betrouwbaarheid en innovatie

Hähnel levert niet alleen hoogwaardige camera- en videoaccu's en batterijen; ook battery grips, netadapters, laadstations, afstandsbedieningen, triggers en USB-accessoires maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Zo was Hähnel bijvoorbeeld de eerste leverancier van een universeel plug-in Li-Ion-laadstation en presenteerde men niet al te lang geleden de unieke stoot- en koudebestendige Extreme Li-Ion camera-accu's voor Nikon en Canon.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Universeel
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Aantal batterijen 0
Voor aantal accu's 2
Universele lader Ja
Soort universele lader Overige
USB oplaad functie Ja
Stroom Netstroom
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Duo Traveller of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice