Hahnel Charger Ventra 8 AA/AAA
Hahnel Charger Ventra 8 AA/AAA
23,90

Hahnel Charger Ventra 8 AA/AAA

23,90

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Charger Ventra 8 AA/AAA

Hähnel Ventra 8 AA/AAA batterijlader

Met de Hähnel Ventra 8 snellader kun je maximaal 8 AA of AAA batterijen tegelijk opladen in 2 uur. Het is ook mogelijk om 2, 4 of 6 Ni-MH of NiCad batterijen tegelijk op te laden, zelfs als de capaciteit verschilt. Ook kun je AA en AAA batterijen door elkaar opladen in de Hähnel Ventra 8. Ideaal voor fotografen die veel batterijen gebruiken voor flitsers en afstandsbedieningen.

Batterijlader met luchtcirculatie

De Hähnel Ventra 8 is een stijlvol vormgegeven, compacte snellader voor AA en AAA batterijen. Bij het ontwerp is nagedacht over de afmetingen, waardoor deze lader weinig plaats inneemt. Bijzondere aandacht is besteed aan de luchtcirculatie rondom de batterijen, zodat deze goed gekoeld worden. De Hähnel Ventra 8 is daarom voorzien van ventilatiesleuven en heeft een vrijliggende bodem. Oververhitten van de batterijen tijdens het laden wordt hierdoor effectief voorkomen

Batterijlader met laadstatus indicator

Tijdens het laden van AA en AAA batterijen geeft een led per batterijpaar de laadstatus aan: laden of vol. De toegepaste delta V laadtechnologie met microchip voorkomt het overladen van de batterijen, waardoor je ook batterijen van verschillende capaciteit tegelijk kunt laden. De Ventra biedt de keuze tussen snelladen en normaal laden. Bij snelladen kunnen in 2 uur tijd maximaal vier AA batterijen van 2100 mAh geladen worden. Veilig en snel AA en AAA batterijen tegelijk opladen: het kan met de Ventra 8! De Ventra 8 wordt geleverd zonder batterijen.

Batterijladers, camera-accu's en oplaadbare batterijen

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en oplaadbare batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's en batterijen! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en batterijladers staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een accu, batterij of lader die aan jouw eisen voldoet.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Universeel
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Aantal batterijen 1
Voor aantal accu's 8
Universele lader Nee
USB oplaad functie Nee
Stroom Netstroom
Model Accu AA batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Charger Ventra 8 AA/AAA of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice