Hahnel Casio NP-60 accu / HL-CA60
Hahnel Casio NP-60 accu / HL-CA60
14,99

Hahnel Casio NP-60 accu / HL-CA60

14,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Casio NP-60 accu / HL-CA60

Hähnel HL-CA60 Li-Ion accu vervanger voor de Casio NP-60 accu

De Hähnel HL-CA60 Li-Ion camera-accu is ontwikkeld als alternatief voor iets oudere digitale Casio compactcamera's zoals de Casio Exilim EX-FS10, de EX-Z80, de EX-Z20, de EX-S10 en de EX-S12. Deze zeer compacte maar krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Casio NP-60 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Vervanger van originele Casio NP-60 accu

De HL-CA60 is een bijzonder compacte 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor Casio digitale compactcamera's uit de Exilim Z- en S-serie zoals de Casio Exilim EX-Z80, EX-Z85, de EX-Z9, de EX-Z19, de EX-Z20, de EX-Z21, de EX-S10 en de EX-S12. De capaciteit is 650 mAh en de HL-CA60 is een gelijkwaardige vervanger voor de originele Casio NP-60 accu. De accu past ook in de Casio EX-FS10. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 5 mm
Diepte 45 mm
Breedte 38 mm
Geschikt voor merk Casio
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 650
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-60
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Casio NP-60 accu / HL-CA60 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice