Hahnel Casio NP-30 accu / HL-CA30
Hahnel Casio NP-30 accu / HL-CA30
16,95

Hahnel Casio NP-30 accu / HL-CA30

16,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Casio NP-30 accu / HL-CA30

Hähnel HL-CA30 Li-Ion accu vervanger voor de Casio NP-30 accu

De Hähnel HL-CA30 Li-Ion camera-accu is geschikt voor digitale Casio compactcamera's uit de QV-R serie zoals de QV-R3 en de QV-R4. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een vervanger voor de originele Casio NP-30 batterij. Ideaal als extra batterij of als alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Vervanger van Casio NP-30 accu

Energie is de eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. En Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, camera-accu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera! De HL-CA30 bijvoorbeeld, is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de QV-R3 en QV-R4 digitale compactcamera's van Casio. De capaciteit is 1200 mAh en hij vervangt de originele Casio DR-LB4 accu. De aan het origineel gelijkwaardige Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele batterij.

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Casio
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1200
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-30
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Casio NP-30 accu / HL-CA30 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice