Hahnel Casio NP-20 accu / HL-CA20
Hahnel Casio NP-20 accu / HL-CA20
21,22

Hahnel Casio NP-20 accu / HL-CA20

21,22

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Casio NP-20 accu / HL-CA20

Hähnel HL-CA20 Li-Ion accu vervanger voor de Casio NP-20 accu

De Hähnel HL-CA20 is een Li-Ion camera-accu voor een reeks digitale Casio Exilim compactcamera's. Deze vervangende camera-accu is onder andere geschikt voor de Casio Exilim M1, de EX-S20, de EX-Z70, de EX-S500 en de EX-Z3. Deze betrouwbare en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger van de originele Casio NP-20 camera-accu.

Hähnel Li-Ion camera-accu voor Casio

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. De HL-CA20 is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor wat oudere digitale Casio compactcamera's zoals bijvoorbeeld de Casio Exilim EX-M1, de Exilim EX-M2, de Exilim EX-S1, de Exilim EX-S20, de Exilim EX-Z3, de Exilim EX-S500, de Exilim EX-Z75, de Exilim Card EX-S600 en de Exilim Card EX-S880RD. Uiteraard past de accu ook in andere modellen van deze series. De capaciteit van de HL-CA20 is 730 mAh en hij is gelijkwaardig aan de originele Casio NP-20 camera-accu. Ideaal als je oude accu aan vervanging toe is!

Accucellen van de beste kwaliteit

Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat het Ierse Hähnel al jaren als een huis. Omdat alleen accucellen gebruikt worden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen doen de topkwaliteit camera-accu's niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Een kwalitatieve batterij hoeft echt niet meer te kosten dan een Hähnel-accu. Vandaar dat Hähnel-accu's drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Casio
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 630
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Casio NP-20 accu / HL-CA20 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice