Hahnel Casio NP-150  accu / HL-CA150
Hahnel Casio NP-150 accu / HL-CA150
19,40

Hahnel Casio NP-150 accu / HL-CA150

19,40

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Casio NP-150 accu / HL-CA150

Hähnel HL-CA150 Li-Ion accu vervanger voor de Casio NP-150 accu

De Hähnel HL-CA150 Li-Ion camera-accu is geschikt voor de iets oudere digitale Casio compactcamera Casio Exilim EX-TR10, de EX-TR15, de EX-TR300 en de EX-TR350. Deze zeer compacte maar krachtige en hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Casio NP-150 batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een lange levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Casio NP-150 accu

De HL-CA150 is een bijzonder compacte 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor de Casio Exilim EX-TR10, de EX-TR15, de EX-TR300 en de EX-TR350. De capaciteit is 850 mAh en de HL-CA150 is een gelijkwaardige vervanger voor de originele Casio NP-150 accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij van een wat oudere digicompact zijn ze daarom beslist een perfect alternatief.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Casio
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 850
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NP-150
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Casio NP-150 accu / HL-CA150 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice