Hahnel Canon NB-4L accu / HL-4LHP
Hahnel Canon NB-4L accu / HL-4LHP
19,95

Hahnel Canon NB-4L accu / HL-4LHP

19,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon NB-4L accu / HL-4LHP

Hähnel HL-4LHP Camera Accu

De Hähnel HL-4LHP Li-Ion camera-accu is geschikt voor een uitgebreide reeks digitale Canon compactcamera's uit de Canon Digital IXUS-serie en de PowerShot-serie. Deze zeer compacte maar krachtige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Canon NB-4L batterij omdat hij dezelfde kwaliteit biedt en een langere levensduur heeft.

Camera-accu's voor vrijwel elke camera

Energie is van levensbehoefte voor een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor wat oudere typen camera's worden gewoon batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Canon NB-4L accu

De HL-4LHP is een bijzonder compacte 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor Canon digitale compactcamera's zoals de Canon Digital IXUS 100 IS, de Digital IXUS 30, 40, 50, 60, 70 en 80, en voor bijvoorbeeld de Canon PowerShot 1000, 450, 750, SD200, SD400, SD750, SD940 IS en TX1. De capaciteit is maar liefst 760 mAh en hij is een hoogwaardiger vervanger voor de originele Canon NB-4L accu. Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Als vervanger van een originele batterij zijn ze daarom beslist een perfect alternatief.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 6 mm
Diepte 41 mm
Breedte 35 mm
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 700
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu NB-4L
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon NB-4L accu / HL-4LHP of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice