Hahnel Canon LP-E4  / HL-E4
Hahnel Canon LP-E4 / HL-E4
119,00

Hahnel Canon LP-E4 / HL-E4

119,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon LP-E4 / HL-E4

Hähnel HL-E4 Li-Ion accu vervanger voor de Canon LP-E4 accu

De Hähnel HL-E4 Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere professionele Canon EOS dslr-camera's zoals de Canon EOS 1D Mark III en de Canon EOS 1DS Mark III. Deze krachtige en betrouwbare camera-accu is een vervanger voor de originele Canon LP-E4 batterij. Ideaal als extra batterij of als alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een camera-accu voor vrijwel elke camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een professionele fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede en betrouwbare accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van Canon LP-E4 accu

De HL-E4 is een betrouwbare 11,1-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale reflexcamera's van Canon. De HL-E4 is geschikt voor de professionele Canon EOS 1D Mark III en Canon EOS 1DS Mark III. De capaciteit is 2300 mAh en hij vervangt de originele Canon LP-E4 accu. De aan het origineel gelijkwaardige Hähnel camera-accu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele batterij.

Drie keer Beste Koop bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 2450
Accuspanning (Volt) 11.1
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu LP-E4
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon LP-E4 / HL-E4 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice