Hahnel Canon BP-808 accu / HL-C808
Hahnel Canon BP-808 accu / HL-C808
21,71

Hahnel Canon BP-808 accu / HL-C808

21,71

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon BP-808 accu / HL-C808

Hähnel HL-C808 Li-Ion accu vervanger voor de Canon BP-808 accu

De Hähnel HL-C808 Li-Ion is een bijzondere videoaccu die ontwikkeld is voor gebruik in digitale Canon camcorders uit de FS-serie en de HF-serie, zoals de Canon FS10, de FS36, de FS406, de HFS21, de HFG10, de HF M36 en de HF M406. Deze hoogwaardige camera-accu is een uitstekende vervanger voor de originele Canon BP-808 batterij.

Altijd de juiste camera-accu

Energie is een eerste levensbehoefte voor fotografen. Daarom is het noodzakelijk om goede accu's en batterijen voor je camera beschikbaar te hebben. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren als een huis. Het leveringsprogramma van is diep en breed met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders; óók als het gaat om modellen die niet langer in productie zijn. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Camera-accu voor de Canon BP-808

De HL-C808 is een 7,4-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale videocamera's in de Canon FS-serie en HF-serie. Hij is onder andere geschikt voor de Canon FS10, de FS36, de FS406, de HFS21, de HFG10, de HF M36 en de HF M406, maar past ook in andere modellen uit deze series. De capaciteit is 890 mAh en hij vervangt de originele Canon BP-808camera-accu. Wat deze camera-accu's uniek maakt, is de prijs/kwaliteitverhouding en de lange levensduur.

De "Beste Koop" bij de Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar camera-accu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onder doen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 890
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BP-808
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon BP-808 accu / HL-C808 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice