Hahnel Canon BP-745 accu / HL-C745
Hahnel Canon BP-745 accu / HL-C745
83,00

Hahnel Canon BP-745 accu / HL-C745

83,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon BP-745 accu / HL-C745

Hähnel HL-C745 Li-Ion accu vervanger voor de Canon BP-745 accu

De Hähnel HL- is een Li-Ion videoaccu voor Canon videocamera's. Deze vervangende camera-accu is geschikt voor een uitgebreide serie Canon Legria videocamera's uit de HF-serie, zoals de Canon Legria HF M506, de HF-R38, de HF-R400 en de HF-R48. De betrouwbare en hoogwaardige videoaccu is een uitstekende vervanger van de originele Canon BP-745 batterij. Ideaal als extra batterij of als betrouwbaar alternatief zodra de originele camera-accu niet meer werkt.

Een videoaccu voor vrijwel elke camera

Voor een videofilmer is energie de eerste levensbehoefte. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen in je videocamera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat de goede naam van deze Ierse onderneming al jaren als een huis. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. En: ook voor oudere modellen camera's zijn accu's leverbaar. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger van originele Canon BP-745 videoaccu

Hähnel videoaccu's zijn uniek omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. Dat maakt ze een perfect alternatief voor een originele oplaadbare batterij. De HL-C745 is de zwaarste vervangende videoaccu voor de Canon Legria videocamera's. Dit is een 3.6-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale videocamera's zoals de Canon Legria HF M500, HF M506, HF M52, HF R30, HF R300, HF R306,HF R37, HF R40, HF R406 en de Canon Legria HF R48. De capaciteit is 4300 mAh en hij vervangt de originele Canon BP-745 accu.

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Voor alle camera- en videoaccu's worden alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit accu's die niet onder doen voor een originele batterij. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 4100
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BP-745
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon BP-745 accu / HL-C745 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice