Hahnel Canon BP-2L24 accu / HL-2L24
Hahnel Canon BP-2L24 accu / HL-2L24
39,36

Hahnel Canon BP-2L24 accu / HL-2L24

39,36

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Canon BP-2L24 accu / HL-2L24

Hähnel HL-2L24 Li-Ion accu vervanger voor de Canon BP-2L24 accu

De Hähnel HL-2L24 Li-Ion videoaccu is geschikt voor Canon videocamera's zoals de Canon MVX-serie en de Canon MV- en ZR-modellen. Deze hoogwaardige videoaccu is een perfecte vervanger voor de originele Canon BP-2L24 batterij. De Hähnel accu levert namelijk gelijkwaardige prestaties maar heeft een langere levensduur door het gebruik van hoogwaardige accucellen.

Alternatief voor Canon BP-2L24

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een videofilmer, is het beslist noodzakelijk om goede videoaccu's en batterijen in je camera te hebben. Hähnel levert dergelijke accu's! Als het gaat om batterijen, foto- en videoaccu’s en laders staat het Ierse bedrijf al jaren als een huis. De HL-2L24 is een videoaccu met een voltage van 7,4 die geschikt is als alternatieve batterij voor digitale Canon videocamera's uit de Canon MV-serie, de MVX-serie en de Canon MV- en ZR-modellen. De capaciteit is 2400 mAh.

Beste Koop Consumentenbond

Dat Hähnel innovatief is, bewijst de uitgebreide serie Li-Ion accu’s waarmee al jaren de norm gezet wordt. Hähnel gebruikt voor al haar foto- en videoaccu's alleen accucellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in topkwaliteit camera- en videoaccu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat Hähnel drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond. Het leveringsprogramma is breed en diep met maar liefst 180 typen batterijen en accu's voor digitale fotocamera's én camcorders. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Geschikt voor merk Canon
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Capaciteit (mAh) 2400
Accuspanning (Volt) 7.4
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BP-2L24
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Canon BP-2L24 accu / HL-2L24 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice