Hahnel Aircraft & 12V Car Adaptor
Hahnel Aircraft & 12V Car Adaptor
45,17

Hahnel Aircraft & 12V Car Adaptor

45,17

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Aircraft & 12V Car Adaptor

Air & 12V Car Adaptor

Met de universele Hähnel Air & 12V Car adapter sluit je probleemloos een laptop, mobiele telefoon, MP3-speler, iPod, tablet of spelcomputer aan op de 12V-aansluiting in een auto of een vliegtuig. Een perfecte oplossing voor wie veel onderweg is maar niettemin zijn apparatuur toch onder stroom wil houden. Het output Voltage wordt automatisch ingesteld door de adapter en weergegeven in een handig LCD-scherm. Bovendien heeft de adapter een automatische overload en shut-down bescherming.

Twee apparaten tegelijkertijd opladen

Met deze Hähnel adapter is het mogelijk tegelijkertijd een laptop te laden en een USB-apparaat te koppelen aan netstroom. In het vliegtuig, in de auto, in een caravan of op een boot: zolang er maar een 12-Volt aansluiting beschikbaar is kun je de adapter gebruiken. Deze universele laptop adapter levert 90W en heeft een 5V 1000 mA USB-poort. De adapter wordt geleverd met een uitgebreide reeks verwisselbare netbook connectorpluggen voor Acer, Asus, Dell, HP/Compaq, Lenovo, Samsung, Sony en Toshiba laptops. Via de USB-poort is het mogelijk praktisch alle soorten USB-apparaten van stroom te voorzien, zoals mobiele telefoons, MP3-spelers, iPods, iPad's, iPhone's, PDA's, tablets en spelcomputers.

Een uitstekende reputatie qua adapters, laders en accu's

Maar Hähnel levert niet alleen hoogwaardige camera- en videoaccu's en batterijen; ook battery grips, netadapters, laadstations, afstandsbedieningen, triggers en USB-accessoires maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Zo was Hähnel bijvoorbeeld de eerste leverancier van een universeel plug-in Li-Ion-laadstation en presenteerde men niet al te lang geleden de unieke stoot- en koudebestendige Extreme Li-Ion camera-accu's voor Nikon en Canon.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Type subcategorie Camera
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Aircraft & 12V Car Adaptor of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice