GripGear Movie Maker Director Set
GripGear Movie Maker Director Set
169,00

GripGear Movie Maker Director Set

169,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 56,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving GripGear Movie Maker Director Set

De Grip Gear Movie Maker Director Set is een compleet pakket waarmee je vloeiende beelden vastlegt met je smartphone of kleine camera. De slider is lichtgewicht en heeft een draagvermogen van 750 gram. De set is gemakkelijk in te stellen en af te breken en wordt geleverd met twee slider tracks en een micro dolly bevestiging.

Levert de slider niet het shot op dat je in gedachten had? Haal de motor van de slider af en klap de wielen uit. Je hebt nu een mini dolly in handen om mee te filmen. De motor en kop heeft ook een panorama modus, zodat je de mooiste panorama's kan filmen, inclusief time-lapses.

Haal de Grip Gear Movie Maker Director Set in korte tijd uit elkaar en neem deze lichtgewicht slider mee in jouw rugzak. Het is zelfs mogelijk de slidertrack uit te breiden in lengte, mocht je in de toekomst nog meer willen filmen. De ingebouwde batterij laadt je op via USB en werkt ongeveer 2 uur.

Bedien de slider op afstand met de afstandsbediening. Zo kun je de snelheid en richting instellen zonder jouw apparatuur aan te raken en de opname te verstoren!

Specificaties
Merk GripGear
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over GripGear Movie Maker Director Set of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice