Gossen Digisky
Gossen Digisky
433,18
433,18

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 144,39 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,21 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Gossen Digisky

Gossen DigiSky

De DigiSky is een handige en veelzijdige licht- en flitsmeter van lichtmeterspecialist Gossen. De DigiSky beschikt over een groot, helder en ook in donkere omstandigheden gemakkelijk af te lezen LCD kleurenscherm. Uniek is het ook dat je Elinchrom RX flitsers draadloos in kunt stellen en ontsteken met deze bijzondere meter.

Gossen heeft de DigiSky ontworpen om met één hand te kunnen gebruiken, door de handige ringcontroller kun je alle functies snel instellen of aanpassen. Door de intrekbare diffuser kun je gemakkelijk schakelen tussen een vlakke of sferische diffuser. Je kunt drie profielen voor verschillende situaties of verschillende gebruikers programmeren.

Compatibel met Skyport

De Digisky kan radiografisch communiceren met het Skyport systeem van Elinchrom Je kunt de RX flitsers per stuk of per groep besturen en ontsteken. Je kunt het vermogen, het instellicht en de testflitsfunctie besturen. De Gossen DigiSky beschikt over de mogelijkheid om de firmware up te daten, zodat je altijd van toekomstige functies kunt profiteren.

Specificaties
Merk Gossen
Lengte 13.9 cm
Breedte 6.6 cm
Hoogte 1.5 cm
Maximale ISO 16000
Minimale ISO 3
Maximaal diafragma (f/) 90
Minimaal diafragma (f/) 1
Langste sluitertijd (sec) 60
Kortste sluitertijd 1/1000 sec
Laat zien LCD
Geheugenfunctie Ja
Geschikt voor lichtsoort Continu licht, Flitslicht
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Gossen Digisky of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice